Menselijkheid en verbondenheid is altijd kwetsbaar, emotievol en fragiel. Net als het leven an sich. Maatschappij en gedragingen zijn onderwerpen die mij inspireren. Daarnaast houd ik mij bezig met gender, identiteit, gelijkheid & seksualiteit.

Tijdens mijn studie aan de kunstacademie heb ik de minor Kunstgeschiedenis gevolgd aan de Universiteit van Amsterdam. Ik heb me verdiept in de kunst uit de klassieke oudheid en de moderne tijd. Hierin heb ik onderzoek gedaan naar vrouwen in de kunstgeschiedenis. 

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de AKI (ArtEZ) als Bachelor of Fine Arts en heb ik hierna 3 jaar als internationaal fashion model gewerkt. Ik ben van 2016 tot 2019 vertegenwoordigd door Mix Models Amsterdam & Indastria Models Milano. Vanaf 2019 ben ik vertegenwoordigd door modellenbureau EvD agency die opkomt voor dierenrechten in de modewereld. Ook zit ik sinds 2020 bij Bookers in Hamburg.  Ik heb voor verschillende merken gewerkt zoals Royal Kis, In gold we trust, winkelstraat.nl, Given & Bono van Peursem. Ik heb shows gelopen op Fashionweek Parijs en Amsterdam. 

 

Door het doen van modellenwerk heb ik uiteindelijk de stap gemaakt om ook aan het werk te gaan achter de camera, als fotografe. 

Als fotografe heb ik met verschillende ontwerpers, stylisten en visagisten gewerkt. Naast het werken als fotografe maak ik in mijn autonome werk tekening, schilderijen en schrijf ik. Soms combineer ik mijn mediums in het maken van mixed media werk. Ook ben ik actief op mijn YouTube kanaal waar ik video's maak over fotografie, video en kunst.

Wil je meer over me weten, of heb je een vraag? Stuur me gerust een berichtje! 

 

 

 

 

 

 

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon